marți, 9 octombrie 2012

Stilul care ti se potriveste, oriunde, oricandStilul care ti se potriveste, oriunde, oricand

        
           Nu stiu ce vreau inca nu m-am hotarat, dar caut cu siguranta ceva nou de imbracat pentru toamna aceasta.
Zilele trecute am fost prin marile magazine din centrul, dar nu am gasit nimic care sa imi placa cu adevarat. Culori ciudate de la gri bordo la verde crud (mmmm .... cam ciudat pentru un barbat), tendinte avantgardiste, si preturi piperate.
         Norocul face. ca din intamplare, maica-mea sa fi lasat pe masa din bucatarie un catalog de la REAL. Recunosc ca nu prea ma imbrac de acolo, dar in primul rand mi-a atras atentia titlul acela mic de jos din coltul paginii:
DESIGNER S Exlusiv la real ,- Mai sa fie, ma intreb in gand, isi permit sa isi plateasca proprii designeri ?... Acesta este cu siguranta un lucru bun, asa ca am deschis usor pliantul, cu teama si emotiile unui incepator.
         De la fetele frumoase si cochete imbracate provocator, am ajuns apoi la tinutele sport masculine de la pagina urmatoare si mai departe la ”oldies" (boys) care isi fac reclama la vestele si puloverele parca numai pentru ei create .
         Insa din fericire m-am decis repede la o pereche clasica de pantaloni casual, o camasa noua si o pereche de pantofi iar ca piesa de rezistenta trenci-ul din catalog, si la un calcul sumar cu circa 500 de Roni, ma aleg in final cu un nou look din colectia de toamna 2012.
      Si pe deasupra mai imi raman si niste bani de un weekend la munte.
Asa ca m-am hotarat: multumesc mama !...  Iau repede cheile de la masina, cobor in fuga scarile si dau o tura la Real, ca pana la ora cand ma vad cu baietii in oras, am tot timpul sa ma imbrac .  
   

(Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2012)Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu